روندهای نوظهور بازرگانی بین‌الملل

folder_openبازرگانی
commentبدون دیدگاه

روندهای نوظهور بازرگانی بین‌الملل

روندهای نوظهور بازرگانی بین‌الملل منعکس کننده ماهیت پویای بازرگانی بین‌الملل است که تحت تأثیر پیشرفت های تکنولوژیکی، تغییرات ژئوپلیتیکی و تغییر استراتژی های تجاری است. چشم انداز بازرگانی جهانی به طور مداوم در حال تغییر است و چندین روند کلیدی در حال تغییر شکل آن در دهه 2020 هستند. در اینجا برخی از روندهای اصلی وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

تمرکز بر محیط زیست، اجتماعی و حکومت داری (ESG):

استراتژی های زیست محیطی، اجتماعی و شرکتی (Environmental, Social, and Corporate Governance) رویکردی است برای ارزیابی میزان فعالیت یک شرکت با تمرکز بر محافظت از محیط زیست، اهداف اجتماعی. و ایفای نقش جهت به حداکثر رساندن سود از طرف سهامداران شرکت. شرکت ها به طور فزاینده ای استراتژی های (ESG) خود را عملیاتی می کنند و از همسویی آن در عملکردهای مختلف تجاری خود اطمینان حاصل می کنند. ESG معیاری برای سنجش عملکرد شرکت ها و ایجاد قابلیت مشاهده زنجیره تامین سرتاسری برای ارزیابی اعتبار پایداری شرکا است. این روند نشان دهنده تاکید فزاینده بر پایداری و مسئولیت شرکت در بازرگانی بین‌الملل است

نگرانی های امنیت سایبری:

همانطور که زنجیره های تامین از فناوری بیشتری بهره میگیرند، در برابر تهدیدات سایبری بیشتری آسیب پذیرتر می شوند. به شرکت‌ها توصیه می‌شود که ارزیابی‌های کامل ریسک سایبری را انجام دهند و اطمینان حاصل کنند که تامین‌کنندگان آنها نیز همین کار را انجام می‌دهند. پیچیدگی روزافزون تهدیدات سایبری نیازمند تلاشی هماهنگ در میان عملکردهای مختلف سازمانی برای رسیدگی به امنیت سایبری در زنجیره تامین است

تغییر مسیر به سوی دوست سپاری (Friend-shoring) و درون سپاری (Onshoring)

بسیاری از سازمان ها در واکنش به اختلالات زنجیره تامین و تنش های ژئوپلیتیکی، تولید را به خانه نزدیک می کنند. دوست سپاری (Friend-shoring) شامل انتقال تولید به مناطق با ثبات ژئوپلیتیکی است، در حالی که درون سپاری (Onshoring) به انتقال تولید به کشور اصلی شرکت اشاره دارد. هدف هر دو استراتژی کاهش خطرات مرتبط با بی ثباتی ژئوپلیتیکی و اختلالات زنجیره تامین است.

متنوع سازی مکان های تولیدی

lمنظور روندی است که تولید از یک کشور خاص نظیر چین به کشورهای دیگر منتقل می شود. چرا که شرکت ها به دنبال کاهش وابستگی بیش از حد به یک کشور خاص و توزیع ریسک هستند. این تغییر تا حدی ناشی از درگیری‌های ژئوپلیتیکی و نیاز به ایجاد گزینه‌های جایگزین برای تامین مواد خام و قطعات میباشد.

پذیرش تجزیه و تحلیل داده های زمان واقعی

کسب و کارها به طور فزاینده ای از تجزیه و تحلیل داده های فوری برای پیش بینی و پاسخ به نوسانات تقاضا استفاده می کنند. این فرایند به تصمیم گیری آگاهانه در مورد تولید و مدیریت زنجیره تامین، تضمین ثبات و کارایی عملیاتی کمک می کند.

شتاب سرمایه گذاری در فناوری

سرمایه گذاری در استراتژی های تحول دیجیتال مبتنی بر فضای ابری در حال افزایش است. سازمان‌ها بر روی استفاده از فناوری برای کاهش نگرانی‌ها در مورد فشارهای تورمی و رکود اقتصادی، با تاکید بر افزایش زنجیره تامین و قابلیت‌های عملیاتی تمرکز می‌کنند.

تبدیل زنجیره تامین خرده فروشی و توزیع

زنجیره‌های تامین خرده‌فروشی و توزیع برای برآورده کردن انتظارات مشتری برای سرعت و راحتی تحویل سازگار می‌شوند. این شامل تقویت بازرگانی الکترونیک و استراتژی‌های چند کاناله، پیاده‌سازی دید برج کنترل پیش‌بینی‌کننده و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های دیجیتال برای تقویت فرآیندهای زنجیره تامین است

پی نوشت: متن فوق ترجمه بخش دوم از مقاله بازرگانی بین‌الملل به زبان انگلیسی است.  جهت تعیین وقت مشاوره بازرگانی بین‌الملل با ما در تماس باشید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
Call Now Button