مفاهیم کاربردی در تدوین استراتژی

folder_openمدیریت استراتژیک
commentبدون دیدگاه
مفاهیم کاربردی در تدوین استراتژی

در این مقاله ما به بررسی برخس از مفاهیم کاربردی در تدوین استراتژی میپردازیم. مفاهیم کاربردی در تدوین استراتژی موارد بسیاری را در بر میگیرد که تنها برخی از آنها در این مقاله آورده شده اند.

مسائل استراتژیک

مسائل استراتژیک ناشناخته های مهمی هستند که شما را به سمت شروع یک فرآیند برنامه ریزی استراتژیک سوق میدهند. این مسائل میتواند مشکلات، فرصت ها، تغییرات بازار یا هر چیز دیگری باشد که شما را در شب بیدار نگه داشته و برای یک راه حل یا تصمیم التماس می کنید.

SWOT

به این نکته میپردازد که نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای ما چیست؟ تجزیه و تحلیل SWOT راهی سریع برای بررسی سازمان شما با نگاه کردن به نقاط قوت داخلی و نقاط ضعف در ارتباط با فرصت ها و تهدیدهای خارجی.

بیانیه ماموریت

به این موضوع میپردازد که هدف ما چیست؟ چرا ما وجود داریم؟ چه کنیم؟ بیانیه ماموریت هدف یا دلیل وجود سازمان را شرح می دهد.

بیانیه چشم انداز

کجا داریم می رویم؟ بیانیه چشم انداز وضعیت آینده مورد نظر شما را تعریف می کند و جهتی را برای جایی که بعنوان یک سازمان می رویم را ارائه می دهد

بیانیه ارزش ها

چگونه رفتار خواهیم کرد؟ بیانیه ارزش های شما مشخص می کند که سازمان شما چه چیزی را مطرح می کند، به آن اعتقاد دارد و رفتارهایی را که انتظار دارید در نتیجه مشاهده کنید.

مزایای رقابتی

ما در چه چیزی بهترین هستیم؟ ویژگی(های) یک سازمان که به آن اجازه می دهد تا نیاز(های) مشتری خود را بهتر از رقبایشان برآورده کند. ما در بازار خود در چه چیزی بهترین هستیم؟

استراتژی های سازمانی

چگونه موفق خواهیم شد؟ استراتژی های شما روش های کلی هستند که قصد دارید از آنها برای رسیدن به چشم انداز خود استفاده کنید. مهم نیست در چه سطحی باشد، یک استراتژی به این سوال پاسخ می دهد که “چگونه”.

اهداف استراتژیک

برای رسیدن به چشم انداز خود باید روی چه چیزی تمرکز کنیم؟ “سنگ های بزرگ” چیست؟ بیانیه های طولانی مدت، گسترده و مستمر که به طور کل نگر به تمام حوزه های سازمان شما از جمله مالی، مشتری، داخلی/عملیاتی و افراد/یادگیری می پردازد.

اهداف سازمانی

چه چیزی در حال حاضر برای رسیدن به اهداف استراتژیک بلندمدت مهم است؟ اظهارات سالانه ای که خاص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، واقع بینانه و محدود به زمان هستند (SMART). اینها هستند

بیانیه های نتیجه ای که بیانگر نتیجه مورد انتظار در سازمان است.

اهداف بخش و موارد اقدام

چه کسی تا چه زمانی باید چه کاری انجام دهد؟

اهداف عملکردی/اقلام اقدام از دستیابی به اهداف سالانه پشتیبانی می کند و با برنامه های عملکرد فردی همسو می شود.

شاخص های اصلی عملکرد

چگونه موفقیت را اندازه گیری خواهیم کرد؟ شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) اهداف کلیدی هستند که می خواهید اندازه گیری کنید و بیشترین تأثیر را در پیشبرد سازمان شما خواهند داشت. توصیه می کنیم سازمان خود را با اقدامات مهم راهنمایی کنید.

در صورت تمایل مطلب مرتبط با استراتژی یک صفحه ای را نیز مطالعه کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
Call Now Button